Блогърска размяна

блогърска размяна

блогърска размяна 1

В старите, златни дни, когато бюти видеата в YouTube бяха ограничени до 15 мин. и качеството им беше по-лошо от снимка с телефона на дядо, когато глобализацията на предлагане на единния виртуален пазар не беше достигнала своя връх, беше особено модерно и интересно да се правят т. н. блогърски размени. Гледах с възхищение и малка доза на благородна завист момичетата от Великобритания как си разменят продукти с “колежки” от САЩ. Те поставиха началото на безкраен сериал от пощенски пратки, напред-назад между държавите, което остави у зрителите чувство на дълбока удовлетвореност за приложения ум и хитри стратегии как да се сдобият с неща, които не се продават в държавата им, или изискват херкулесовски усиля и средства да стигнат до тях.

Full HD & 4K видеота по-късно, носталгията по ранните времена не е отминала и от време на време ни сполетява с пълна сила, дори и в границите на собствената ни държава. Не отмина и мен. Заедно с прекрасната Боряна от http://myhappypond.com/ си спретнахме една блогърска размяна, ей така, по никое време, набързо и по български. Правилата бяха лесни и прости: определен лимит на бюджета, определени категории продукти, които и двете искаме, изпратени размери на дрехите, свалени с вещината на опитен кралски шивач, изпратени адреси, и viola – две зарадвани момичета.

Аз бях избрала категория “гримове”, с леко наклоняване на везните към ружовете, поради отявлената ми любов към тяхната сила да “събуждат”, иначе заспалото ми лице. И празничната торбичка от Sephora България разкри неподозирани богатства, които надхвърлиха и най-смелите ми очаквания.

Clarins Natural Lip Perfector 06

блогърска размяна 2

блогърска размяна 3

блогърска размяна 4

Едно от гримьорските открития на годината! Прекрасна, лека консистенция, която не изсушава устните, а напротив – прави ги мекички и хидратирани, без да залепват. Цветът не можеше да е по-правилен – леко наситен, без да “крещи”, допълва с лекота естествените маслинени тонове на лицето ми и създава чувство за хармония с останалите гримове, които използвам, за пълна, преливаща се картина. Превърна се в един от любимите ми продукти за рекордно кратко време и дори изпаднах в паника, че съм го загубила миналия ден. Оказа се, че е паднал от чантата ми в колата без да разбера и го намерих нещастно сгушен под седалката. Сега е прибран на сигурно място и не искам да го изпускам от очи.

Clarins Illuminating cheek colour 09 Golden pink

блогърска размяна 5

блогърска размяна 6

блогърска размяна 7

блогърска размяна 8

блогърска размяна 9

През зимата, кожата на лицето ми се изменя – става по-светла, по-изчистена като комплекс и тен. Иска ми се да експериментирам с ружовете и да се отклоня от обичайните си жълто-златни цветове. На бялата шапка с пискюла и ходят розови бузи. Но все не се престрашавах да си купя розов руж. Боряна, обаче, предвидливо е хванала момента със студеното време и е избрала най-правилния розов цвят, със златисти под-тонове. Златните частички придават приятен отблясък, като същевременно цветът е достатъчно наситен, за да личи, без да е “нахален”. Трябва да отдам заслуженото и на опаковките на Clarins – истинско произведение на изкуството. Златна кутийка, снабдена с качествено закопчаване, голямо огледало и мини четка. Цялото това богатство грижливо прибрано в наситено червена кадифена торбичка. Малките детайли носят голяма радост всеки път като я погледна или посегна към нея.

И като че ли всичко това не е достатъчно, Sephora България, бяха сложили една малка камарка с мостри, които само чакат да бъдат опитани, пробвани и заобичани.

блогърска размяна 10

блогърска размяна 11

Удоволствието от блогърската размяна беше ненадминато! Хиляди сърдечни благодарности на Боряна за подаръците, за милото отношение, за подкрепата към моя блог, за класата и изтънчения вкус, който прояви! Нека се изсипе среднощен дъжд от любов, здраве, късмет и щастие върху теб и хората, които обичаш!

блогърска размяна 12

блогърска размяна 13