Плащане и доставка

Доставката се извършва в рамките на до три работни дни от деня на потвърждаването на поръчката по куриер – Спиди или Еконт. Клиентите имат право на опциите „Преглед“ на пратката; „Преглед и тест“ на пратката и „Преглед, тест и избор“ на пратката при повече от 1 бр. закупен артикул.

Плащането се извършва чрез наложен платеж на място в офиса на съответния куриер или до вратата на Вашия дом/офис. Доставки не се извършват в Неделя и в официални празнични дни.

Плащането при наложен платеж е с „Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод“. В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Спиди и Еконт.

Tранспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

При поръчка на стойност над 100 лв. доставката е безплатна. При евентуално връщане на стоката, връщането е за сметка на купувача.